Kosten

Wij payrollen anders dan gebruikelijk. Wij verlonen jullie personeel tegen kostprijs en vragen een administratievergoeding van €0,50 tot €1,50 per verloond uur afhangkelijk van het aantal uren . Deze manier van payrollen vinden wij een stuk eerlijker en transparanter. Onze vergoeding is altijd hetzelfde en wordt dus niet meer indien jullie iemand willen belonen met een hoger salaris.

Andere payrollbedrijven werken met een omrekeningsfactor waar uiteraard ook een percentage als winstmarge is ingebouwd. Deze constructie zorgt ervoor dat als jullie jullie medewerkers meer willen belonen het payrollbedrijf meer verdiend. 5% winstmarge van een bruto uurloon van €12 euro is nou eenmaal meer dan van €10 per uur.

2e voordeel is dat als er vanuit overheidswege subsidies in de sociale premies worden gegeven dit in de kostprijs van de verloning is verwerkt en dus 100% ten gunste van jullie komt en niet bij het payrollbedrijf blijft hangen die standaard 1,69 van het bruto uurloon factureert terwijl zijn kostprijs goedkoper is geworden.

HOE WERKT HET DAN PRECIES

Jullie bepalen zelf het bruto uurloon. Alles mag zolang het maar minimaal het wettelijk minimum binnen de CAO is. Wij voeren de verloning uit en factureren de kostprijs van deze verloning. (incl vakantiegeld en vakantiedagen reserveringen en sociale premies) en dienstverlening. Zo simpel is het.

Dus de kostprijs van de verloning van €10 bruto uurloon wordt ongeveer €16.00 + €0,50 = €16.50 onze methode is eerlijker en eigenlijk altijd goedkoper dan payrollen met een omrekeningsfactor.